Hallå där ute mina vänner! jag hoppas ni njuter av sommaren så gott du kan vare sig du har semester eller inte. Själv har jag börjat jobba men det stoppar inte mig från att pusha streams och annat content för er, för det gäller att vara driftig i denna bransch.

Och nu är det dags för en ny giveaway mina damer och herrar och denna gång blir det en helt ny mystery box som kommer gå till en lycklig vinnare i vårat kul-race vi kommer ha i min stream. Och för att du ska kunna delta i loppet så behöver du ha ett Twitch konto samt följa mig på Twitch här.

Det kan komma en hype-video under torsdagen\fredagen för att påminna er om detta.

loppet kommer att gå av mellan 21.00 – 22.00lördag så se till att vara där i tid för att registrera dig till loppet.

Vi ses på lördag!

klaner
Previous articleThanks to everyone who participated in our giveaway!
Next articleDrone Phun!
enCyde avatar
Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments