Jag har ju lovat en giveaway när vi når 4000 medlemmar i Modern Warfare Sverige på Facebook men jag har kommit över dessa två snygga MW muggarna som jag tänkte dela med mig av. Det här är ingen sponsrad giveaway då jag är helt independent och kommer att fortsätta vara det tills jag hittar ett samarbete som passar mig.

Vår förra giveaway var enbart för medlemmar i MW Sverige men denna gång har du chans som inte är medlem att delta. Allt du behöver göra är att kommentera vad du skulle hälla upp i muggen, kaffe?, läsk? eller kanske en bira? (om du har åldern inne..) kommentera och du har en chans att få en mugg. Jag kommer random välja ut 2 vinnare den 4:e september.

Jag kommer också snart börja ha lite giveaways när jag streamar, det vill ni inte missa! följ min Twitch här.

Lycka till!

klaner

26 COMMENTS

 1. Helt klart kaffe då läsk och annat smakar bäst från burk/glas.
  Skulle sitta fint med en mugg med passande tema för sena kvällar med Kar98k grind

 2. Hade hällt upp RedBull eller Xgamer i min mugg, viktigt att hålla fokus när man spelar, hade även tvingat frugan att dricka kaffe ur den, så jag kan låtsas ha en gamer fru

 3. Allt, morgon kaffet, vatten till matcher, kaffe igen, kanske lite cola till lördagsgodiset, kanske lite bira om man känner sig lit sugen

 4. Skulle blanda i lite bra Perks. En gnutta galenskap, några cl gemenskap, sockrar på med lite bättre timing (vi alla vet hur dålig timing man kan ha), lite fully loaded och just det. Häller i härlig gul tracker-färg och bjuder laget runt sen så man hittar alla… *inget konstigt alls*

  Själv tar jag mig en rom & cola!

 5. Jag skulle flytta bak whiskey och ölglasen och ställa muggen i rampljuset längst fram. Jag skulle endast ha lite vatten i den när den börjar bli lite dammig.

 6. Giveaway är avslutad och vinnarna är meddelade via e-post. Vann du inget denna gång så häng inte läpp för det för snart kommer ytterligare en giveaway.

  ps. Kolla in vår utmaning som vi har där du kan vinna en riktigt sjysst Nuketown tavla.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here