Då var det dags för event igen mina vänner! Och denna gång blir det intensivt! Och då menar jag Rebirth Resurgence Trios! Oftast när vi har kört event så har det blivit Verdansk, Caldera så nu bryter vi trenden och kör Rebirth.

Det som kommer spelas är TRIOS och lagen kommer att väljas ut med en random generator som väljer 3 lag på 24 deltagare. Det är nu upp till er att se till att ni är redo 21.00 på lördag. Så se till att ha kontaktat era lagkamrater i god tid så inte massa fördröjningar uppstår. Ju mer snabbare vi kommer i gång desto mer spelande blir det. Ni avgör själv om ni ska köra in-gamechat eller discordvoice. Är dom flesta voice-kanaler upptagna så ta vilka som finns tillgängliga.

Vi kommer att köra 2 ”uppvärmningsmatcher” och den tredje matchen blir skarpt läge där ditt lag har chansen att vinna en varsin nytryckt Frag Delivery t-shirt som du kan showa med i sommar. Men den riktiga äran är så klart att vinna eventet och bli KING eller QUEEN of the Event.

  • UPPLÄGG 

Dom två första matcherna ”uppvärmning” är allt tillåtet, din egen loadout och allt du hittar på kartan. När själva event matchen är så är det följande loadout som gäller.

  • REGLER 
  1. Inga vapen tillåtet tills ni skaffat pengar att köpa er loadout.
  2. Du slåss endast med händer om du möter fiende innan du har din setup (jag rekommenderar att kasta av allting när du når marken.
  3. Du tar inte upp något förutom pengar när du hoppat.
  4. När du har fått din loadout så är det event loadout som gäller och inget annat. Du tar alltså inte upp granater,stuns,osv osv eller något från marken. Inte ens perks.
  5. Du får använda helis
  6. Du får inte använda ”killstreaks” som airstrike,cluster,UAV eller något.

Du ska endast använda event-loadout och inget annat. Detta för att få en sån clean och jämn match som möjligt så det bli lika för alla samt lite cirkus 😊. Det finns en discord-kanal för eventet som heter #tfd-event och där har vi allt snack. 

Visa respekt till host och alla deltagare, tekniska problem kan uppstå så ha tålamod. Jag lägger ner mycket tid för att få det så bra som möjligt. Stream-sniping är absolut förbjudet och kommer vi på dig så blir du kickad.


Event Lagen (Trios)

LAG 1.

hkannNN

prosenberg

𝕰𝖓𝖌𝖜𝖆𝖑𝕯 ૐ

LAG 2.

enCyde

Hjunez

Ronin89

LAG 3.

The_Notorious_pw

Yoque

Genne

LAG 4.

MissLisa

LOOHED

HairyPoppins

LAG 5.

𝓕𝓻𝓾𝓰𝓸𝓻𝓲

SgtDemon

AtomicHaze

LAG 6.

BlackDragon40

furustal86/SgtPinesteel

Kaptenen

LAG 7.

Pee

Aka-Guden

R3boot3d1

LAG 8. 

Galduk / Fragmaister

therocksterss

Rockify

klaner
Previous articleDet rullar på!
Next articleACR 6.8 (Modern Warfare 3)
enCyde avatar
Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Fragmaister
Fragmaister
1 year ago

Yay! 🙂