Hoppas allt är bra med er alla! Här rullar allt på i sin vanliga ordning med familj, träning och annan lös hobby som får mig att må bra. Denna vecka blev vi med PS5 och grabbarna slog i taket när jag slajda in i vardagsrummet med ett PS5 i famnen. Synd att jag inte fick med deras reaktioner på video men om du gör matematiken själv så blev dom mer än nöjda 😊

Men det är inte bara dom som ska få njuta av detta kraftfulla nöjespaket utan nu kan jag äntligen ligga och slö spela i soffan och just nu är det Days Gone som jag har tagit mig ann då det var grattis för Plusmedlemmar, ett mycket bra spel.

Annars så är det mest fokus på träningen om vi ska sortera ”hobbys” och mår man bra i kropp så mår man bra i knopp. Har inte streamat så där överdrivet mycket och det har med träningen att göra och hur jag i stället prioriterar den tills jag hittar en bra balans mellan hälsa och gaming och tro mig att det lockar att man vill sitta uppe på nätterna men det går liksom inte ihop sig – lack of sleep och träning är ingen bra kombo.

Nu väntar vi in semester som går av i augusti men tur att man jobbar skift så man har fri-veckor och fri-dagar så det gör inte alls så ont att ha en ”sen” semester.

Ta hand om er.

klaner
Previous articleHej Hej Bloggen (Dags för event?)
Next articleRebirth Resurgence Trios (Frag Delivery Event)
enCyde avatar
Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments