Kommer ni ihåg ACR 6.8 från Modern Warfare 3? Den absolut skönaste AR av dom alla och jag hoppas vi får se den klassiska besten framöver men det lär väl bli om det skulle bli ett nytt MW3 säkerligen. Och ni som säger att KILO är den nya ACR så säger jag nej. ACR är ACR, KILO är KILO och hur du än försöker få din KILO att bli ACR så kommer du inte lyckas.

Jag hade tänkt att göra en serie med dom absolut fetaste vapnen från back in the days och jag tänkte jag börjar med MW3 nu när jag ändå är igång. Jag hittade också ett gammalt klipp från 2012.

Vilka vapen var din favoriter? och vad är ditt bästa minne från MW3? dela gärna med dig i kommentarerna. Nästa vapen jag kommer ta upp är en riktig snabb SMG och men en C4a så blir du riktigt fast paced i domination. Vet du redan nu vilken det är?

 

klaner
Previous articleRebirth Resurgence Trios (Frag Delivery Event)
Next articleKommer Fortune’s Keep ersätta Rebirth Island?
enCyde avatar
Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments