Här är allt vi vet om den kommande Warzone Pacific Säsong 4 Reloaded uppdateringen, inklusive förväntat releasedatum och innehåll.

Warzone Pacific Säsong 4 är här, med nya vapen, Fortune’s Keep och stora Caldera uppdateringar. Men det finns fortfarande mer att komma, här är lite som är bekräftat för Warzone Pacific Säsong 4 mid-season.

Förväntat Warzone säsong 4 Reloaded releasedatum

Även om Raven inte har avslöjat när Warzone Säsong 4 Reloaded kommer, förväntar vi oss att den kommer i veckan som börjar den 25 juli, eftersom detta är halvvägs genom säsong 4.

Detta är bara det förväntade datumet, så vi kommer säkerligen att bekräfta igen när Raven eller Sledgehammer bekräftar det officiella releasedatumet.

Terminator crossover in Warzone Season 4 Reloaded

Efter att ha teasat en Terminator crossover i Warzone, bekräftade säsong 4 Battle Pass  att T-800 och T-1000 Terminators kommer att anlända som bundles i mitten av säsongsuppdateringen.

T-800 är Arnold Schwarzeneggers klassiska Terminator och T-1000 är den formskiftande androiden från T2 som oftast framstår som en polis spelad av Robert Patrick. Inte mycket mer vet vi om dessa paket, och utvecklarna bekräftar att vi kommer att veta mer om dem senare i säsong 4.

Vargo-S anländer till Warzone säsong 4 Reloaded

Warzones säsong 4 uppdatering lade till Marco 5 SMG och UGM-8 LMG, men Vargo-S Assault Rifle kommer att anlända senare under säsongen. I likhet med H4 Blixen och Armaguerra 43 som anländer i mid säsongsuppdateringar, förväntar vi oss att Vargo-S kommer i säsong 4 Reloaded-uppdateringen.

“VARGO-S KOMMER ATT BLI EN TIDIG PROTOTYP AV KALLA KRIGETS VARGO 52, OCH UTVECKLARNA HAR SAGT ATT DEN ERBJUDER EN “HÖG ELDHASTIGHET, STADIGT SIKTE GENOM IHÅLLANDE ELD OCH EN SNABB OMLADDNING.”

Nya spellägen i Warzone Säsong 4 Reloaded

Vid sidan av Terminator skinnen och en ny Assault Rifle kommer Warzone Pacific Säsong 4 Reloaded också att ge Titanium Trials: Endurance och Rebirth of the Dead mode.

Titanium Trials är inställd på att vara “en uppdaterad version av de mycket konkurrenskraftiga Iron Trials”, och Rebirth of the Dead borde ta Zombies till Rebirth Island. Vi kommer veta mycket mer om de nya lägena inför säsong 4 Reloaded senare

klaner
Previous articleCoD spelare förklarar hur Modern Warfare 2 kan döda Battlefield för gott
Next articleModern Warfare 2 fans ber utvecklarna att inte lägga till det “mest irriterande någonsin” från Vanguard
enCyde avatar
Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Crawl
Crawl
1 year ago

feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet