Eftersom det inte blev av något Verdansk så kommer här ett bonusevent och vissa har redan varit med på mitt legendariska evenemang (headshot-weekend, eller headshot-Saturday) som jag har tagit från när jag spelade Far Cry och hostade olika events.

Hur som helst så kommer den som vill (helt frivilligt) att kunna delta 21.30 nu på lördag där vi kommer spela olika gamemodes med 2 olika loudouts att välja mellan och här handlar allt om att träffa i huvudet för i slutet som är det vems som har mest headshots som vinner eventet.

Det kommer vara allt från TDF, FREE FOR ALL, CTF, DOMINATION you name it! Eventet kommer att pågå fram till 23.00.

Jag har beslutat att kora 2 vinnare i detta bonusevent. Alltså dom två som har fått mest headshots under hela eventet vinner. Ni behöver inte skriva ner hur många kills ni fått utan det fixar jag. Utan allt det ni behöver göra är att träffa andra i huvudet och försöka göra det mest och bäst av alla.

Priserna denna gång är inte t-shirts utan vinnarna kommer få en varsin ”Mystery Box” hemskickat.

DETTA ÄR VAD SOM GÄLLER.

Jag kommer att säga till vilken loudout du ska köra när det är dags. Eftersom det bara är 2 så är det inte svårt att hålla reda på vilken du ska ta.

LOUDOUT 1

LOUDOUT 2

VIKTIGT 1

När du börjar ska endast ditt första vapnen användas. Alltså det enda du ska skjuta med är ditt premiärvapen och inget annat, så glöm secondary ifall där finns ett.

VIKTIGT 2

INGET ANNAT SKA ANVÄNDAS. INGA GRANATER, STUNS ELLER WHATEVER. DU FÅR INTE SLÅ IHJÄL FOLK OCH HELLER INGA FINISHING MOVES. DET SOM GÄLLER ÄR DITT FÖRSTA VAPEN OCH INGEN ANNAT.

klaner
Previous articleWe made it to Twitch Affiliate!
Next articleResultat för (Headshot Lördagen) TFD Event
enCyde avatar
Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Amanda
Amanda
21 days ago

Kung alltså!

Mackor
Mackor
20 days ago

Det streamas va? 😎😎