Ground War, CoD:s storskaliga läge, kommer tillbaka i Modern Warfare 2. Ursprungligen kritiserad för att inte fånga det som gjorde Battlefield så fantastiskt, spelare förklarade hur MW2: s Ground War kommer att lyckas där Battlefield 2042 misslyckades.

Ground War kom till Modern Warfare 2019 och använde Verdansks POIs som enorma lekplatser för ett storskaligt Conquest liknande spelläge. Medan spelare gillade Ground War, kände många att det inte lyckades fånga lagspelet, fordonsbalansen och kartflödet som gjorde Battlefield så populärt.

Reddit-användaren Spartacus_115 startade diskussionen med att säga att Infinity Ward måste göra ändringar i Ground War när det kommer tillbaka i Modern Warfare 2. De förklarade att det största problemet det hade var kartornas objektiva placeringar och form, vilket de tyckte var alltför linjärt.

För Modern Warfare 2 vill de se de objektiva positionerna bredare, utspridda och cirkulära, vilket möjliggör flankerande rutter och strategi. Många användare tog upp MW2019s Promenade som ett exempel på vad de inte vill se, där handlingen utspelar sig på en lång gata utan möjlighet till flank.

Många Battlefield spelare flyttade över till CoD mellan Battlefield V och 2042, och det senaste inlägget gjorde ingenting för att få dem tillbaka. Dessa ex-Battlefield spelare hoppas särskilt att Modern Warfare 2:s Ground War ska bli en framgång.

klaner
Previous articleAlla Vanguard & Warzone vapen som kommer i säsong 4
Next articleMer att komma i Warzone Pacific Säsong 4 (Reloaded)
enCyde avatar
Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments