Modern Warfare 2 kommer att ha en uppsjö av innehåll när det kommer, och Call of Duty spelare hoppas att en “irriterande” Vanguard funktion inte kommer att inkluderas i spelet och du har säkert tänkt på det med, för det har vi… varje game. Efter ett game så vill man hoppa på nästa så fort som möjligt vare sig det har gått bra eller dåligt, eller?

Det finns massor av förväntan inför Modern Warfare 2 som kommer att ge massor av helt nytt innehåll för spelare att njuta av, inklusive en ny kampanj, nya kartor att slåss på och anmärkningsvärda AI-förändringar.

När spelets släppdatum närmar sig har Call of Duty spelare avslöjat vilket Vanguard innehåll de inte vill se visas, inklusive en speciell funktion som har kritiserats hårt.

Reddit användaren ‘Mysterious-Aerie6654’ förklarade varför de inte vill se MVP-röstning i Modern Warfare 2. Detta är ett system i Vanguard som låter dig rösta på vem som är den mest värdefulla spelaren i spelet.

MVP röstning i Vanguard har kritiserats eftersom det stoppar spelet och får spelare att titta på animationer. Reddit användaren hävdade att närhelst detta dyker upp, stänger hen omedelbart av spelet.

“Jag kan inte tro att någon skulle tro att spelare skulle njuta av detta. Jag kan bara spela ett game på Vanguard innan jag stänger ner det i några veckor. Men allvarligt, om MWII har MVP-röstning kommer jag inte att köpa det. Det är så starkt jag känner.”

Många av kommentatorerna i tråden höll med om detta, och sa att Vanguards MVP röstning inte är rolig att sitta igenom och att Modern Warfare 2 utvecklarna inte borde lägga till den här funktionen till den kommande titeln.

Enligt en undersökning vill 75% av Vanguard spelarna ta bort MVP, och en användare i tråden beskrev till och med systemet som det “mest irriterande någonsin” för att göra spelmenyn otillgänglig när den dyker upp.

Några användare ansåg att MVP röstningssystemet kan integreras i spelet på ett mindre frustrerande sätt eftersom Modern Warfare 2 utvecklarna är villiga att göra några ändringar i hur det fungerar.

Ett förslag var att istället för att låta alla rösta på den bästa spelaren, borde spelet automatiskt lägga upp det på skärmen baserat på flest dödade, flest fångade, flest poäng och högsta K/D.

I skrivande stund har Infinity Ward inte bekräftat denna funktion för Modern Warfare 2, så det återstår att se om den kommer att finnas i Call of Duty titeln eller inte när den äntligen kommer. 

Vad tycker du? kommentera

klaner
Previous articleMer att komma i Warzone Pacific Säsong 4 (Reloaded)
Next articleCustom Gaming Avatar (Giveaway)
enCyde avatar
Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments