Det har inte blivit mycket streaming på sistone då jag lägger nästan all energi på hälsa och träning. Men nu känner jag att jag har hittat en bra balans mellan familj,gaming,träning så har börjat succesivt börja ta mig tillbaka.

Jag har inte suttit mycket med Warzone när jag har varit online utan det har blivit mer sug efter att spela dom äldre cod-titlarna som bo,bo2,ghost,mw2,mw3 flera av dom går riktigt strong med att få matchmaking online riktigt kul att kötta lite klassisk cod! Och sist man lirade dessa då spelade man på 360 med kontroll, vilka tider alltså!

Men självklart gillar jag att variera och jag älskar Warzone så det kommer bli ett hoppande emellan så man får njuta av hela kakan så att säga.

Vi ska försöka få i gång lite event i Frag Delivery igen då det var ett tag sen och jag vet att många skulle uppskatta det och att det skulle bli en bra uppslutning så om du har några tanker eller idéer så tveka inte att höra av dig på vår Discord.

/ Stay Cool

klaner
Previous articleFlyg Flyg Lilla Fågel
Next articleDet rullar på!
enCyde avatar
Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments