Ni har säkert inte missat när vi har gjort inlägg om den nya kartan som kommer till Warzone och nu pratar vi inte om den stora jätten Caldera utan vi pratar såklart om dom tighta striderna i Resurgence-stil.

Fortune’s Keep är den helt nya Warzone-kartan i Resurgence-stil som kommer till säsong 4, men spelare är livrädda för att den ska ersätta deras älskade Rebirth Island. Här är allt vi vet hittills.

Rebirth Island blev snabbt populär i Warzone sedan introduktionen med Black Ops Cold War 2020, och erbjuder en mer fartfylld Battle Royale-upplevelse som många spelare nu föredrar. Den fick en rejäl boost i säsong 2 Reloaded, men nu är en ny karta på väg och vi ställer oss frågan om detta är slutet för Rebirth Island?

Fortune’s Keep, en helt ny karta i Resurgence-stil kommer att anlända med säsong 4 den 22 juni, och detta fick Warzone-spelare att bli rasande över tanken på att Rebirth Island skulle ersättas,

Här är allt vi vet om huruvida Fortune’s Keep kommer att ersätta Rebirth Island eller inte.

Kommer Fortune’s Keep att ersätta Rebirth Island i Warzone?

I ett officiellt blogginlägg bekräftade Call of Duty-utvecklarna att den nya Fortune’s Keep-kartan inte kommer att ersätta Rebirth Island. Istället kommer alla tre kartorna att samexistera via en vanlig veckovis spellistrotation.

Rebirth Island kommer inte att vara med när säsong 4 startar men kommer tillbaka ett par veckor efter den stora uppdateringen. Detta kommer som goda nyheter för fans av den Alcatraz-baserade kartan, som var oroliga att den kan försvinna för alltid som Verdansk.

Så om du var orolig så kan du nu andas ut. Rebirth kommer inte att försvinna utan vi kommer få se en rotation när det gäller Rebirth,Fortune’s Keep.

Vad föredrar du att spela? Caldera eller Rebirth? kommentera nedan.

klaner
Previous articleACR 6.8 (Modern Warfare 3)
Next articleHur man låser upp Vargo-S Assault Rifle i Warzone & Vanguard säsong 4
enCyde avatar
Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emil
Emil
1 year ago

Kan bara blir bra detta !