Warzone and Vanguard Säsong 4 är nästan här och ger nya vapen, kartor och funktioner till både Battle Royale och multiplayer i vanlig ordning. Ett av de nya vapnen som kommer är Vargo-S Assault Rifle. Känner du igen namnet?, det borde du göra.

(Warzone) med alla vapen från Modern Warfare, Black Ops Cold War och Vanguard är det ingen överraskning att det finns några dubbletter. Det har hänt igen i Warzone säsong 4 med Vargo-S, som verkar vara en tidig prototyp av kalla krigets Vargo 52.

Vargo 52 är utan tvekan en av de bästa assault Rifles i spelet, men spelarna känner att Vanguard-vapen för närvarande har fördelen. Om Vargo-S är något som liknar sin motsvarighet, kommer den säkerligen att dominera Fortune’s Keep.

Här är allt du behöver veta om att låsa upp Vargo-S i både Warzone och Vanguard säsong 4.

Hur man låser upp Vargo-S i Warzone & Vanguard

Vargo-S kan låsas upp senare i Warzone och Vanguard säsong 4 genom antingen en utmaning i spelet eller att köpa det i butiken som ett Blueprint. Om du väljer utmaningen behöver du inte betala ett öre.

Vargo-S släppdatum beskrivs som “in-Season”, så det kommer troligtvis med säsong 4 Reloaded-uppdateringen ungefär halvvägs genom säsongen – liknande Armaguerra 43 och H4 Blixens ankomst.

Utvecklarna har beskrivit Vargo-S som en “nödvändig beväpning för mångsidigt spel”, som erbjuder en “hög eldhastighet, stadigt sikte genom ihållande eld och en snabb omladdning.” Den kommer bara att bli bättre när den har rankats upp och försetts med de bästa tillbehören också.

Dessa mellansäsongsuppdateringar faller vanligtvis ungefär en månad efter release, så du kan förvänta dig Vargo-S mot slutet av juli. Det verkar som en lång väntan, men du kommer att kunna låsa upp Marco 5 SMG och UGM-8 LMG så snart säsong 4 lanseras.

Kommer Vargo bli den nya metan?

klaner
Previous articleKommer Fortune’s Keep ersätta Rebirth Island?
Next articleAlla Vanguard & Warzone vapen som kommer i säsong 4
enCyde avatar
Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.
5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jt0x
Jt0x
11 months ago

Den där ser riktigt snabb ut! lär till 100% bli den nya metan till rebirth