Efter lanseringen av Vanguard och Warzone Season 4 roadmap fick spelarna sin första titt på de nya vapnen som kommer med den stora uppdateringen den 22 juni.

Spänningen för Vanguard och Warzone Säsong 4 börjar byggas upp efter att Call of Duty teamet delade den officiella roadmap den 16 juni. Roadmap avslöjade massor av nytt innehåll som kommer till både Vanguard och Warzone, inklusive USS Texas och Fortune’s Keep kartorna.

Naturligtvis visades också nya vapen och under hela säsong 4 kommer spelare att kunna skaffa fyra helt nya vapen. Låt oss ta en titt på vapnen som kommer att ta sig till Vanguard och Warzone i säsong 4.

Nya vapen i Vanguard & Warzone säsong 4

Även om vissa Vanguard spelare inte har varit helt nöjda med mängden av nytt innehåll som kommer i säsong 4, kommer de åtminstone att ha fyra nya vapen att upptäcka.

Säsong 4 kommer med en ny LMG och SMG till Battle Pass, medan ett Assault Rifle och närstridsvapen förväntas vara tillgängliga senare.

UGM-8 LMG

Spelare kommer att få ytterligare en LMG i säsong 4 efter att säsong 2 tog Whitley till spelet. Whitley är ökänd för att vara OP i Vanguard, vilket har fått spelare att vara försiktiga med den nya UGM-8 LMG.

UGM-8 är designad för att vara lätt, vilket är en funktion som skiljer vapnet från resten av Vanguards LMG-kategori, ” Genom att kombinera hög rörlighet med hög eldhastighet är UGM-8 idealisk för spelare som vill hålla jämna steg med sina lagkamrater .”

Marco 5 SMG

Marco 5 SMG kommer att vara ett utmärkt alternativ för aggressiva run & gun spelare. Marco 5 är inte bara exakt från höften, utan den visar otrolig stoppkraft på nära håll. Avvägningen för den höga skadeeffekten är avsevärd rekyl och skada på långa avstånd.

Det kommer också att vara “den första SMG i Vanguard som har Akimbo Proficiency.”

Vargo S Assault Rifle

Säsong 4 kommer också att introducera en ny Assault Rifle. Vargo S kommer till Vanguard och Warzone, men den kommer inte med uppdateringen den 22 juni. Istället kommer den senare under säsongen, troligtvis med uppdateringen av säsong 4 Reloaded.

Vargo S verkar vara en variant av Vargo 52 som nyligen tog sig till Warzone i säsong 2. Du kan förvänta dig “hög eldhastighet, stadigt sikte genom ihållande eld och en snabb omladdning”.

Push Dagger melee

Ett unikt nytt närstridsvapen kommer i säsong 4, men ungefär som Vargo S förväntas det komma först efter uppdateringen den 22 juni. Enligt en Call of Duty-blogg borde dock Push Dagger anlända före säsong 4 Reloaded.

Push Dagger är “byggd för snabbhet och smyg” och mer än något annat närstridsvapen utmärker den sig i närkamper.

Du kan låsa upp Push Dagger genom att:

  • Multiplayer – Getting 5 Melee Kills with a Primary Weapon in a Single Match 15 times.
  • Zombies – Getting 100 kills with a Melee weapon while shrouded by your Aether Shroud.

 

Vilket vapen ser du mest framemot? 

klaner
Previous articleHur man låser upp Vargo-S Assault Rifle i Warzone & Vanguard säsong 4
Next articleCoD spelare förklarar hur Modern Warfare 2 kan döda Battlefield för gott
enCyde avatar
Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments