Hej! jag antar att du har hittat hit från den Svenska officiella Facebook sida för Modern Warfare. Tanken med denna formulär är att jag ska skapa ett register med spelare som är öppna för team-play eller helt enkelt bara vill hitta någon att spela med. Och för att skapa ett register med spelare så behöver jag ju lite data och det är den du skriver in i formuläret nedanför.

När jag har fått in tillräckligt med data (typ 10 spelare) så kommer jag att börja bygga registret. Den största tanken med detta är att vi på ett snyggt och enkelt sätt ska kunna hitta spelare men också kunna minska inläggen som (“Behöver 2 till Warzone”, “Någon som lirar på PS4?” osv, osv.)

Inget illa menat med ert sökande av teammates utan jag försöker bara göra det mer effektivt att hitta varandra.

(Fattas något spelläge?, tveka inte att meddela mig)

Din data kommer att sparas i 6mån. Det kommer också finnas ett alternativ där du kan flagga din profil för borttagning. Du kan också läsa vår Privacy Policy här.

klaner
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments