Alltså man blir ju så glad när man blir så pass positivt överraskad när man för första gången för några dagar sedan testar att köra Halo: Infinite betan och det liksom ger dig sånt lyckorus att vara tillbaka i Halo scenen.

Många av er kanske inte vet att jag är med och driver världens störa Xlink kai community. Xlink är ett lan-tunneling program du har på datorn som möjliggör gamla konsoler som te.x Xbox original att spela över nätverk (system-link) det menas att alla spel som är system-link kompatibla kan vi alltså spela online med andra.

Tack vare Xlink kan du alltså spela Halo,Halo 2, Halo CE online med andra i hela världen. Det är något som jag har sysslat med mycket i många många år men inte så mycket den senaste tiden då jag håller på med andra saker som te.x Frag Delivery.

Men är du intresserad av Xlink så sök bara på sajten Xlink så kommer det komma upp en hel del om det samt guide på hur det funkar. Xlink gäller inte OGXbox utan dom flesta gamla konsoler samt nya.

Så för mig är Halo: Infinite en resa tillbaka men framför allt en resa framåt då detta kommer bli hur stort som helst. Har du inte testat att spela det så tycker jag att du ska göra det då det är free-to-play. Allt du behöver är ett Microsoft konto sen är det bara att ladda ner det från steam och köra.

Jag har skapat en grupp på Facebook där jag kommer pusha nyheter ang Halo: Infinite till en börja med. Så är du intresserad av Halo så gå gärna med. Just nu håller vi på att bygga upp gruppen och letar efter mods.

Ha en fortsatt trevlig lördag mina vänner!

klaner
Previous articleMEGA giveaway!
Next articleBonsai Tree Challenge (24/7 Live)
enCyde avatar
Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments