För någon vecka sedan nådde vi en ny milstolpe och passerade 4000 medlemmar! och i skrivande stund har vi ökat 200+ sedan dess. Och innan vi ens hade nått 4k så skrev jag i gruppen att vi skulle ha en sjysst giveaway när vi nått 4k och nu när vi har gjort det så vill jag dela med mig av lite coolt cod-merch. 

Här behöver du inte följa eller lajka någon Instagram bild eller registrera dig på någon sida utan här kommenterar du bara numret på den produkt du skulle vilja ha så är det klart! jag kommer välja ut 2 stycken som kommer få en produkt var hemskickad och du betalar ingenting.

Jag vill tacka alla medlemmar som har gjort oss till den fetaste cod-gruppen på Facebook! och tack alla som är aktiva och hjälper andra att lösa olika problem, ni är bäst!

(Jag är inte sponsrad av någon utan allt finansieras från egen ficka)

  1. Modern Warfare – Icons Mugg 
  2. Cold War – Strike BackPoster
  3. Black Ops 4 – Frank Woods Actionfigur
  4. Cable Guy – Simon Riley Mobilställ
  5. Seraph Actionfigur

(Avslutas 15 December)

klaner

40 COMMENTS

  1. Nr 3 är perfekt till mina fina samling med cod prylar, har spelat Call of duty sen mw2 när man va 9 bast och fastnade sen dess😍
    Ps den här gruppen har bara inte hjälpt mig i spelet även hittat en grupp som passar mig perfekt , alla är trevliga och älskar det som jag älskar , kunde inte önska bättre grupp eller admins +REP

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here