Skulle jag rekommendera att köpa Battlefield 2042? Ja det skulle jag. Nu är jag inte en hardcore BF-spelare men jag har spelat dom flesta FPS spel på marknaden i största del Call of Duty men alltid haft en kärlek till BF.

I går öppna dom upp 2042 servrarna för dom som har förhandsbokat gold edition eller ultimate edition och jag var där exakt 09.00 för att första gången ge mig ut i slagfältet. Förta intrycket är alltid det viktigaste och det var positivt.

Jag blev snabbt bekväm i movement och hastighet vilket är mycket viktigt för mig när det gäller FPS. Grafiken är riktigt grym och alla detaljer runt om kring. Spelet känns dock inte super optimerat och det flyter riktigt inte som jag vill men man får ha i åtanke att det är i ett tidigt stadie och bra tryck på servers.

Min hårdvara för att klara av spelet är inget problem men jag skalar ner allt till low och tweakar spelet till mina ”needs” och landar på 100–120 FPS med en 9900K och ett RTX 3070 Ti. Jag vet också att framöver så kommer det bli ännu bättre optimerat för 30-serien och som jag sa tidigare så får man ha åtanke att vi är i ett tidigt skede i spelet.

Men helt klart ett awesome spel och sjuka fighter. Därför rekommenderar jag att skaffa det för det kommer bli sjukt roligt när vi i Frag Delivery squadar upp för att eliminera fiender och överta flaggor.

Jag kommer skriva en recension vid ett senare tillfälle. Nu låter jag devs och framtida uppdateringar göra sitt för att förbättra optimering samt ljud.


Det kommer göras lite ändringar i vår Discord framöver för att expandera så att vi får inte text-kanaler och voice-kanaler för BF2042 så det separeras från våra andra kanaler.

klaner
Previous articleWork hard, Play harder.
Next articleMEGA giveaway!
enCyde avatar
Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments