Woha!

Hoppas allt är bra med er gott folk! Här är det bara bra men fullt upp med jobb och en hel del andra privata projekt som jag jobbar på och vi får heller inte glömma att Vanguard släpptes och det har också sugit ut lite av tiden på kvällarna. Sedan får vi heller inte glömma att det bara inte är spel jag sysslar med när jag inte jobbar utan jag har mängder med projekt som jag sysslar med.

Hur som helst så är denna jobbvecka snart slut och vi kan återgå till lite ledighet igen. Det kommer spelas mycket Vanguard men också Warzone. Jag behöver också lägga ner lite tid på att få upp vår officiella sajt för Frag Delivery.

Det som kräver mest tid av att bygga sajten är alla medlemsprofiler men jag funderar på att öppna upp sajten för allmänheten med eller utan medlemsprofiler så vi får liksom ta det bit efter bit i stället. Det är bra att vi får upp sajten för att visa på riktigt att vi finns och inte går vi h4ck som är mer min privata sajt för vänner och mig själv.

Där fick ni en liten uppdatering om hur läget är just nu och jag kan säga det att tankarna flödar i huvudet med idéer om hur jag ska utveckla Frag Delivery och h4ck.

Mycket jobb framöver men roliga jobb.

Ha det bäst.

klaner
Previous articleFrag Delivery Halloween Event!
Next articleBattlefield 2042 första intrycket
enCyde avatar
Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments