5.2 C
Stockholm
Tuesday, March 2, 2021

Välkommen!

Tilll Svenska COD klan sektionen på h4ck. Syftet med det här är att vi vill lyfta fram den Svenska underground cod-scenen där det finns massor med klaner som inget annat än vill slå sig fram till toppen men också klaner som bara vill växa och skapa en rolig gemenskap. Därför promotar vi Svenska COD klaner helt gratis här och allt du behöver göra är att fylla i klan-formuläret som du hittar i slidern över mig. Den här sektionen är också riktad till dig som letar efter en klan att gå med i, så ta din tid att gå igenom alla klaner och läs lite om vad dom har att erbjuda samt vad dom letar efter, kanske är det just dig! TÄVLINGSINRIKTAD. Är det så att du är reda att hoppa in i den tävlingsinriktad scenen direkt så kan vi rekommendera att du går med i Facebookgruppen (S&D HC Tävlingsrupp) och dom skriver såhär:

I den här gruppen har vi tänkt att försöka samla klaner som spelar på konsoll för att lättare hitta andra klaner att köra matcher emot. blir det ett bra intresse så kommer vi försöka få till nån form av spelsystem för att kunna ha ett rankingsystem.
Men till en början kommer det mest vara för att kunna hitta andra klaner och kanske köra kortare turneringar mot varandra.
som namnet säger på gruppen så är det hardcore search and destroy som gäller.
 
 
 
Frag

FragDelivery

Nystartad (lowkey) klan av den tidigare ledaren av Riverside Gaming. Tanken med denna klan är att den är riktad till dom äldre gamla cod-rävar. Vi snackar alltså om en minimumålder på 30 somrar. Tanken med klanen är att skapa en gemenskap och spela när det finns tid eller när du har tid. Ingen militär disciplin utan rent bara nöje.

Eternal

EternalConflict

Eternal Conflict skapades i samband när Call of Duty Modern Warfare släpptes 12/9 2019. Eternal Conflict är en Klan för alla spelare och du spelar när du själv kan. spelar ingen roll om du kör på PC, ps4, Xbox. 18+ och det är discord som gäller.

Freeze

Freeze

Vi är en både core samt hardcore klan som kör alla typer av gamemode. Vi valde att bygga upp denna klan mest för att kunna tävla.

HeXagon

HeXagonNation

HeXagon Nation är en svensk organisation som bildades 2004 när Call of Duty 1 var aktuellt. Sedan dess har vi växt och vi har haft lag i många olika titlar med inriktning på FPS som just Call of Duty och Battlefield. Vi har även en communitydel där alla är välkomna för lite casual gaming.

Stellar

StellarSweden

Vi är en relativt ny klan som startades i början av 2020. Hos oss väger humor och personlighet tyngre än K/D. Vi tränar tillsammans för att utvecklas och hela tiden bli bättre.

Phantoms

PhantomsSweden

Hobby klan där alla är föräldrar och spelar när vi har möjlighet till det.

Swedish

SwedishWarfare

SE W har lirat hardcore på Xbox sedan starten 2008. Över 100 medlemmar har varit med genom åren, och idag är klanen en av Sveriges absolut äldsta. När Modern Warfare släpptes 2019 så gick SE W över till att lira crossplay. Men endast kontroll är tillåtet för att alla ska ha samma förutsättning.

Enair

Enair

Kul folk som vill testa på att köra competitive.

Disavowed

Disavowed

Disavowed bildades under 2020, för att inrikta sig helt på HC SnD.

Scandinavian

ScandinavianPsychopaths

Klanen bildades som en gemenskap, för att spela och ha roligt tillsammans. Man ägnar sig inte bara åt COD, utan även massa andra spel.

ElitePredatorX

ElitePredatorX

Organisation startad i Sverige 2019 har tävlings lag i olika scener så som Apex, CS:GO CoD med mer.

Pub Stompers

Pub Stompers SweFinNor

Vi är en nystartad klan för ca 3 veckor sedan med inriktning på både Core SND och HCSND, även lite CDL till och från.

TEAM

TEAMCIVICS

Vi är en multi gaming organisation samt tävlingsinriktat E-sport lag med huvudfokus på Call of Duty, vi har svensk grund. Vi startade i Februari 2020 med ett comp lag och har idag över 40 duktiga spelare och fler än 6 olika lag. Vi är sponsrade av företag och har vunnit ett fler tal seriösa EU turneringar.

Hustle Squad

Hustle Squad Company

Offensive Fast-paced combat team

Swedish

Swedish Delta Force

Ja vi är väl för det mesta old School planera asså vi lira gamla coden först och nu är vi samlade alla kompisar för en ny omgång med ny generationer

Northern

Northern Dust

Northern Dust E-Sport är en ny skapad organisation som härstammar ifrån en gammal trickshotting/ competetive klan som fanns under MW3 fram till BO2. Vi har nu startat upp denna "klan" igen med en ny anda och riktning.

OySp

OySpGaming

Vi som startade är klanen 2020 kommer från Battlefield som vi tävlade i och Joinade på Call of duty för testa nåt nytt. Vi är härligt gäng grabbar olika åldrar som spelar mest för att ha kul och seriöst när det kommer till tävlingar och målet är hjälpa nya spelare att bli bättre också.

Swedish War

Swedish WarGamers

SWG grundades i början av 2020 Av Daniel Sjöberg med hjälp av Fredrik Eriksson och Robin Wikman. Vi grundades pga av att vi mötte ett lag i publicmatch i COD MW dom frågade om vi ville vara med i en turnering som dom ville dra igång i Sverige.

CRUEL

CRUELCLAN

Vi grundades 26 Augusti 2019 av Mattias Åberg och Kevin Gredenheim. Cruel Clan startades som ett content drivet lag som följer ett schema för att ladda upp klipps av medlemmarna men har börjat tävla i CoD turneringar med sina internationella stjärnor! Nu är målet för Cruel Clan att växa mer på sociala medier och vinna fler tävlingar!

SvvE

SvvE

Vi startade 2010! Är i grunden ett kompisgäng gäng men som har vidgat sina vyer nu och tagit in nya spelare för turneringar. Genom åren spelat framförallt CoD men även många andra spel ihop. vi gick tillbaka till CoD när Mw släpptes 2019 och nu inriktar vi oss enbart på cw!

Decimation

Decimation

Vi är en Amerikansk startat Esport team som grundades när vi spelade COD

Translate »
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x