Kontrolfreek Thumbsticks är förlängningar som fästs på handkontrollens styrspakar. Det finns ett flertal modeller. De flesta passar Playstation 4 och Xbox One, men det finns även modeller till Nintendo Switch. Det finns ett flertal modeller med olika höjd – höga, låga och medelhöjd – och olika greppyta.

FPS Freek Galaxy har två spakar av olika höjd. Den vänstra är av medelhöjd (8,3 mm) medan den högra är hög (10,6 mm). Ju högre spaken är desto större blir det maximala utslaget på spaken. Det gör att man kan styra spaken noggrannare vilket innebär bättre precision. Detta till viss del på bekostnad av manövreringen av spaken. Långa spakar är bra i FPS-spel där siktet är viktigt. Precis som Xbox One- och Playstation 4-kontrollerna är FPS Freek Galaxy konkava på ovansidan – det finns alltså en grop som ger extra grepp.

Jag rekommenderar dessa starkt om du vill ha ett bättre och “smoothare” aim när du spelar. Jag körde alltid dessa när jag  spelade på konsol back in the days och dom har fungerat alldeles utmärkt för mig och det var svårt att klara sig utan dom när man väl hade vant sig vid dom.

Jag kommer ge bort två  paket av dessa. Ett till Xbox one och ett till Playstation 4a. Allt du behöver göra är att kommentera nedan vilket paket du skulle vilja ha (Xbox\Playstation) det är viktigt att du skriver in en giltig e-postadress då det är där jag kommer kontakta dig ifall du är en av dom choosen 🙂 lycka till!

Vinnare kommer meddelas på söndag.

klaner

23 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here