Warzone Säsong 4 Reloaded tar tillbaka zombies till spelet i det nya spelläget Rebirth of the Dead. Här är allt du behöver veta om Warzone Rebirth of the Dead, från när det börjar till spellägets regler.

Warzone Pacific Säsong 4 Reloaded har visats, och det finns ingen brist på innehåll för spelare att fastna i. Den mycket efterlängtade Terminator-crossovern kommer med sitt eget Titanium Trials Endurance-läge, och det kan okcså komma en klassisk Modern Warfare-skurk som kommer tillbaka i en bundle snart.

Utöver allt detta så kommer säsong 4 Reloaded med återkomsten av zombies för första gången sedan Verdansk-dagarna. Och den här gången tar de över Rebirth Island i spelläget Rebirth of the Dead.

Den nya playlisten ger spelarna en annorlunda upplevelse att testa i Warzone Säsong 4 Reloaded, och vi har koll på alla regler och belöningar du behöver veta.

Rebirth of the Dead går live onsdagen den 27 juli 2022, samma dag som när spelare kan ladda ner Warzone Season 4 Reloaded-uppdateringen.

Det finns ännu ingen bekräftelse på hur länge spelläget kommer att vara tillgängligt, men eftersom det bara är några veckor kvar till Warzone säsong 5, kan det vara den sista till den nya säsongen.

Warzone Rebirth of the Dead spelläget förklarat

Rebirth of the Dead kommer att se ganska bekant ut för alla som spelade Zombie Royale 2021, eller Infection i CoD multiplayer, men det finns några nya tillägg för att hålla läget fräscht.

10 lag med fyra spelare (Quads) landar som vanligt i Rebirth Island och slåss, bara fallna operatörer kommer tillbaka som zombies. Reanimerade spelare försöker sedan ta ut de återstående operatörerna.

Zombies kommer återvända till de levandes land genom att samla fyra antivirala medel, som kan hittas på flera sätt:

  • Single antivirals found in crates or Buy Stations
  • Two antivirals earned by eliminating an Operator
  • All four antivirals earned by performing a Finishing Move as a zombie

Allt eftersom zombies elimineras kommer Infestation-mätaren gradvis att fyllas. När de är fulla kommer alla spectators att komma tillbaka som odöda.

Warzone Rebirth of the Dead utmaningar och belöningar

Utöver att slakta folk som Zombie så kommer det också finnas belöningar att hämta i from av (Calling Cards) som du kan fylla din samling med. Vi visar båda här och kraven för att få dom.

  • “Last Alive” Calling Card – Win a match as a human
  • “Head Scratcher” Calling Card – Perform a Finishing Move as a zombie

Lycka Till!

klaner
SOURCECHARLIE INTEL
Previous articleWarzone Pacific Juni 30 patch notes: NZ-41 & H4 Blixen nerfs, Lootable Perks på Fortune’s Keep, och mer.
Next articleMX Vs ATV Supercross
enCyde avatar
Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments