Alla vet ju i nuläget hur populärt Call of Duty: Modern Warefare är och hur mycket av vår dyrbara livstid det slukar från oss när vi är ute på slagfälten och slåss, och det hetaste nu är ju som vi alla vet Warzone.

Men sen finns det dom människorna som brinner lite extra för hela den här grejen och lägger ner oerhört många timmar på att organisera, planera turneringar och då snackar jag om (Hardcore SnD Swedish League) detta är ett arrangemang skapat av en brinnande CoD-eldsjäl som heter Jonas.

Det som gör mig lite varm om hjärtat är att jag känner igen mig i det intresset Jonas har för Call of Duty och för den svenska scenen. Jag har själv arrangerat tävlingar, clan matcher os.v  på den gamla MW3 Xbox 360 tiden. Men detta är bra mycket mer planerat och bra mycket mer professionellt gjort så därför lyfter jag på hatten med denna post på h4ck.

Hardcore SnD Swedish League

Är en turnering där olika klaner fightas i Search and Destroy (Hardcore mode) om vilka som är top-dogs i turneringen. Och inte nog med det så är huvudsponsor för turneringen den absolut bästa datorbutiken Inet! Som sponsrar segrarna i turneringen med headsets, hur grymt är inte det?

Så här såg matchkortet ut för Söndagen som var.

 

 

 

 

 

 

 

 


Här är ett litet klipp taget från en av söndagens matcher mellan Only Swedish People vs. Swedish Warfare

Dom reglerna som används i turneringen är framtaget av både arrangörer och spelare.

Vi på h4ck önskar Jonas och alla inblandade ett stort lycka till!

klaner
Previous articleElgato Key Light Air! WOW!
Next articleDude! This bring back so many memories
enCyde avatar

Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments