För några veckor sedan fick jag ett PM på Facebook från en kille som heter William, han berättade om ett projekt som han hade som fokuserade på att få människor att hitta andra människor att spela med. William startade det här projektet efter att sin vän tagit livet av sig pga av depression och säger också att det kan ha undvikits ifall han hade haft någon att prata med.

William säger att tanken med det projektet är att motverka ensamhet och depression bland människor och skapa en mötesplats för likasinnade att träffas och spela, William kallar det – Play Together.

Så här skriver Play Together på sin hemsida.

Play Together är en community grundad av William Väisänen under sommaren 2020. Vårt syfte är att bidra till en mer öppen dialog kring mental ohälsa genom att ta konversationen till de plattformar många utsatta använder som tillflyktsort, nämligen onlinespel. Vårt mål är koppla samman personer som behöver en teammate med andra spelare som är villiga att göra skillnad genom att finnas till hands när de behövs som mest.

Vi på h4ck och MW Sverige stödjer självklart Play Together och gör vad vi kan för att på något sätt stötta projektet och det med att skriva den artikel och sedan dela den i MW Sverige så fler kan få upp ögonen för Williams projekt.

Du hittar deras hemsida här och där finns också deras Discord server som dom har som mötesplats.

klaner
Previous articleenCyde | Frag Delivery
Next articleMultiplayer Footage – Black Ops Cold War
enCyde avatar
Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments