Att jag inte har skrivit om detta tills nu är för mig en gåta men här kommer det i alla fall. Jag har varit ledig en vecka och haft en massa dötid på nätterna och känt mig ganska uttråkad när alla andra har legat och sovit så jag satt och funderade lite på vad jag skulle göra och kom då att tänka på ett inlägg i COD Sverige gruppen där någon frågade om någon annan fortfarande spelade IW4x

Tog mig en sekund efter tanken att det där ska jag göra nu! IW4x har jag lirat förut men Modern Warfare 2 har jag lirat ännu mer.

Så vad är IW4x för något?

IW4x är ett projekt med öppen källkod som låter dig sätta upp dina egna dedikerade servrar med modifieringar för Modern Warfare 2 ovanpå ett decentraliserat nätverk. Ändringar är inte begränsade till att bara skripta klienten på det sätt du vill utan också introducera gamla nya spelmekaniker som lutning, nya vapen, nya kartor och nya speltyper som inte har varit tillgängliga för Modern Warfare 2-världen… förrän nu!

IW4x är en modifiering av spelet Call of Duty: Modern Warfare 2, utvecklat av Infinity Ward. Målet med denna modifiering är att avsluta den – i våra ögon – ofullbordade utvecklingen av PC-versionen av Call of Duty: Modern Warfare 2, som andra projekt (t.ex. alterIWNet och fourDeltaOne) gjorde tidigare.

Det är viktigt att notera att IW4x endast är tillgängligt på PC – på grund av denna klients karaktär är det inte möjligt att spela IW4x på Xbox 360, Xbox One eller PlayStation 3. Tyvärr konsolspelare!

Hur man installerar IW4x

Ladda ner IW4x här

Ladda ner X Labs Launcher

Klicka på settings “kugghjulet” och sedan browse Modern Warfare Installation

Välj din spelmapp

För att starta spelet, välj IW4x-ikonen och tryck sedan på Multiplayer.

Är IW4x säkert?

IW4x är en helt separat klient från originalet som finns tillgänglig på Steam. På grund av detta används inga Steam-tjänster, bara spelets tillgångar. Det finns ingen risk för VAC-förbud, och allt som görs på ditt IW4x-konto kommer inte att överföras till Steam-versionen av spelet.

Varför spela IW4x?

Det är ingen hemlighet att Call of Duty-titlarna tenderar att försämras i kvalitet med åren, särskilt på PC. Detta beror delvis på receptiviteten av att uppleva samma innehåll så länge, men det största problemet är angrepp av fuskare. Målet med IW4x är att återuppliva och förbättra Modern Warfare 2-upplevelsen.

Frag Delivery IW4x Server

Klart vi har en egen server där vi kommer köra olika mods men också vanilla med nice map rotation med klassiska maps från MW2,COD4 och Nuketown kommer med finnas.

Server: iw4x.h4ck.se:28961

 

klaner
Previous articleVi fortsätter att leverera nybakat!
Next articleFlyg Flyg Lilla Fågel
enCyde avatar
Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments