Sitter på h4ck och kollar tillbaka på lite gamla inlägg jag gjort om Call of Duty och hur jag har drömmar om att skapa en helt ny grej, en helt ny Community.

Flera av er vet att jag tidigare drev en klan som hette (Riverside Gaming) på den gamla Modern Warfare tiden som faktiskt också gick bra. Men livet har sin gång och man lägger saker på hyllan för att fokusera på andra saker i livet.

Efter många år så kom suget tillbaka. Suget efter att skapa något nytt fast med ett annat koncept och med en helt annan målgrupp. Många av er vet att jag är med och driver Sveriges största Call of Duty Community på Facebook och det var faktiskt där det slog mig när jag såg alla dessa människor som sökte gemenskap. Människor som var trötta på att spela med randoms och med ingen som helst kommunikation.

Det var då jag beslutade att skapa ett helt nytt Community för äldre spelare. Det var då Frag Delivery steg in i scenen och sanna mina ord när jag säger att det exploderade. Idag är vi över 300 medlemmar i Frag Delivery och ska jag vara helt ärlig så fanns det inte ens i min fantasi att det skulle blomstra som det gjorde.

Det som gör mig glad är att i Call of Duty finns alla åldersgrupper och ”äldre” är inget undantag och det har vi kvitto på. Vi har slipat på denna diamant jag och mitt team och tagit fram Sveriges ödmjukaste Community. Vi har dom sjukaste, roligaste, karaktärerna du kan tänka dig.

Vi hjälper, stöttar varandra. Vi har inget drama, inga konflikter utan en enda sak gemensamt och det är gemenskapen och kärleken till spel och gaming.

Det ligger oerhört mycket jobb bakom detta och jag har så många idéer i mitt bagage som kommer gynna vår utveckling i framtiden men jag har lärt mig att inte ta på mig allt för mycket jobb utan vi tar en sak i taget för att inte låta något glida undan.

Jag hade idén. Men vi tillsammans skapade den. Jag ni och mitt team. Ansök du med här!

Frag ’em All

/enCyde

klaner
Previous articleRazer (TARTARUS V2) GIVEAWAY!
Next articleIW4x MW (Så kommer du igång!)
enCyde avatar
Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments