Detta event är öppet för alla att läsa men endast TFD medlemmar kan delta. Har du åldern inne och vill gå med i TFD så tveka inte att skicka in en ansökan som du hittar här. Eftersom eventet är öppet att läsa här så kommer det självklart att streamas på lördag. Du hittar vår Twitch länk i menyn högst upp till höger på sajten.

Tanken med det här är att vi ska ha kul och eventet är inget som helst seriöst så du behöver inte ha tryckt 300g protein och sovit 15 timmar innan du ska delta.

Vi kommer att spela online med full squad (beroende på hur många som kommer) och variera game modes så klart. Allt från TDM till S&D. Men den roligaste delen blir nog dom privata matcher vi kommer ha och för det har jag gjort några loudouts som du ska kopiera och ha redo på lördag.

 

Setup 1.

Här kommer vi bara att spela med PISTOL (BARA) skölden får du ha på ryggen för att inte få ditt avloppsrör spräckt. Du får använda (stim shot) men inte din kastkniv. Jag säger det igen, du ska bara använda pistolen och den ska vara helt standard utan attachements.

Setup 2.

Här är det brödkniven som gäller och inget annat. Som i setup 2 så ska din sköld endast bäras på ryggen. Du får använda (stim shot) och (kastkniv)

Setup 3.

Här ska du BARA använda den helt värdelösa Draganov. Du får sätta ut claymores och använda (stim shot) men kniven får du ha i hölstret.

Med dessa loudouts så tänkte jag att vi kunde spela olika game modes mot varandra, TDM,S&D,DOMINATION os.v os.v. Efter att vi har fullföljt dessa matcher och tröttnat så bestämmer vi ihop vad vi vill göra next. Det blir som det blir och vi lär anpassa oss efter hur många som är med.

Jag tänkte komma in mellan 21-22.00 men ni får gärna börja att lira tidigare men vänta med dessa privata matcher och loudouts tills jag kommer 😉

Vi ses på lördag.

klaner
Previous articleBought a Halo 3 Xbox 360 Edition controller and repaired and cleaned it
Next articleFound some 360 gold at the computer graveyard
enCyde avatar
Stubborn and slightly annoyed nerd. I'm a Dad above all else. All articles and posts are made as a private person.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
crack
crack
11 months ago

fett! detta måste jag gå med i alltså 🙂 🙂