Frag Delivery Team Formulär

Loading

Vad roligt att du har hittat hit och vill gå med i Frag Delivery!

Som du kanske vet så är detta team\klan helt nytt och inriktar sig till spelare från 30år uppåt. Vi fokuserar inte på K\D eller hur många WINS du har i Warzone eller hur dålig du är i spelet utan syftet med det här är att vi alla som är lite “äldre” ska kunna ha roligt ihop och utvecklas tillsammans, kul va? 🙂

Och i vår ålder så är det såklart sunt förnuft och folkvett som gäller så all form av rasism, mobbning och allt under dom grenarna och runt omkring är det nolltolerans mot (jag säger det igen, nolltolerans.) För vi ska skapa en trygg och rolig gemenskap, det är själva grejen, att ha kul!

När du har läst och kommit hit så vill vi att du fyller i detta formulär så vi kan bygga ditt player card som kommer finnas under Frag Delivery sektionen som finns här på h4ck, samma sektion som du läste lite lätt info om FG.

Sedan när vi har börjat fått in lite formulär så kommer vi bygga ditt player card och när ditt player card är klart så kommer vi lägga till dig som vän i spelet med ditt Activision ID som du fyllde i formuläret.

Har du några frågor eller stöter på problem så tveka inte att höra av dig till mig här på h4ck eller lättast på Facebook i Modern Warfare Sverige gruppen och jag heter Mattias Nordh.

Lycka till!

Glöm inte att följa Frag Delivery på Facebook! och på Twitch

Om du kör på PC så hittar du det lätt i Blizzard launcher. Annars hittar du det i Modern Warfare högst upp till höger under social (example#1234567)
Vi siktar ju på 30år och uppåt men ligger du inom ramen och är 29 så är det lungt men inte under tyvärr.
Denna fråga är frivillig att svara på men vore kul om det kunde synas på ditt player card för att fylla ut det.
Te.x Sniper, Close combat, Pusher ,eller all-around. Är du något annat än det nämnda så skriv gärna det.
Alla har vi spelat Call of Duty till och från, men när var det första gången du kom i kontakt med cod.
PC, Playstation, Xbox
Morgon, Eftermiddag, Kväll (fler alternativ kan självklart skrivas)
Om du streamar var vänligen länka din stream
Har du ett Twitter konto eller YouTube konto så länka det så kommer det med på ditt player card.
Vad är din e-postadress för återkoppling